Op kamp!
Vakantiekampen

Op kamp!

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor kinderen. In de regio Arnhem voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen.

Er zijn zoveel leuke vakantiekampen voor kinderen. Van een surfkamp tot ponykamp en van een outdoorkamp en gamekamp.

Filteropties

Leeftijd
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Arnhem?

In de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.