• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speurtochten VeluwezoomTerug naar het overzicht

Bij Bezoekerscentrum Veluwezoom kun je het hele jaar door op avontuur met gave speurtochten!
Ontdek Nationaal Park Veluwezoom met een van de leuke speurtochten. Onderweg zijn er leuke en soms spannende opdrachten. Superleuk om met je gezin op pad de gaan in de natuur! Hieronder hebben we de speurtochten op een rijtje gezet!

Bzzz speurtocht Veluwezoom (4-7 jaar)
Met deze speurtocht maken jullie kennis met de wilde bij. De wilde bij is een insect. Insecten (en al die andere kleine beestjes) zijn onmisbaar voor de natuur; ze bestuiven planten, ze ruimen op en ze zijn voedsel voor andere dieren. Jullie gaan tijdens deze zzzpeurtocht natuurlijk met nog veel meer bijzondere insecten kennismaken.

OERRR Pieter Konijn-speurtocht (3-6 jaar)
Een leuke speurtocht voor kleuters waar ze worteltjes gaan zoeken in de groentetuin, konijnensprongen maken in de boomgaard, luisteren naar vogels en kijken naar bijen.

OERRR speurtocht Victor Vos (4-7 en 8-12 jaar)
Victor Vos heeft enorme honger en gaat op zoek naar het grootste feestmaal dat hij in zijn territorium kan vinden. Ga mee op zijn zoektocht en ontdek

Schatten van OERRR - met gps (8-16 jaar)
Speur met een gps in de hand naar ingegraven boxen. In iedere box zit een survivalopdracht. Als jullie alle opdrachten gedaan hebben, ontdekken jullie hoe je kunt overleven in de natuur. Vinden jullie samen alle boxen?
 
OERRR seizoensspeurtocht (4-7 en 8-12 jaar)
Het seizoen van nieuwe blaadjes, bloemen, jonge dieren en veel buiten zijn. Fluit als een verliefde vogel, ontkiem als een boom, zoek kleuren en meer! En dat allemaal op een mooie route door het bos. De kinderen krijgen een zakje bloemenzaadjes mee naar huis voor het maken van een zaadbommetje.

Voor meer info klik je op de roze button!

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5 A
6991 JE Rheden
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de website. Prijs Klik voor actuele kosten door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomeruitjes in en om Arnhem

Zomeruitjes in en om Arnhem

Yes, het is zomervakantie! En wat is er veel te beleven in en om Arnhem! Deze 14 leuke tips mag je niet missen. Lees gauw verder!

Wat gaan jullie doen?