Speeltuin De Leuke LindeTerug naar het overzicht

Leuke speeltuin voor alle leeftijden en een kleine dierenwereld. Kom ook een middagje spelen!
Hoera, op 2 juni gaat de poort van Bouwspeelplaats De Leuke Linde weer open! Check via de roze websitebutton meer info over de corona-maatregelen van deze leuke speeltuin.

In de speeltuin zijn drie speelgebieden, gericht op verschillende leeftijdsgroepen.  

Binnen de speelgebieden zijn verschillende toestellen aanwezig, zoals een speelfort met kabelbaan, een appelboom, een waterwerkplaats, schommels, wip-wappen, een zandbak en nog veel meer. Ook is er een groot grasveld waarop je kunt voetballen.

Op de "De Leuke Linde" mag je zelf je eigen eten en drinken meenemen. Op verschillende plaatsen op het terrein zijn picknickplekken ingericht. Op deze plekken kan lekker gegeten en gedronken worden.

Zin in een warme kop koffie, thee of warme chocolademelk? In het huisje van De Leuke Linde kan je deze, voor 70 cent, zelf uit de automaat halen.

Ze hebben zelfs dieren! Er wonen 7 geiten, 6 schapen en 7 kippen in de "Dierenwereld",kom jij ook kijken?

Tip, zoek jij nog een leuk idee voor een kinderfeestje? Wij hebben alvast een lijstje voor je gemaakt! Kijk maar eens bij onze categorie kinderfeestjes!

De Leuke Linde

Onder de Linden 2
6822 KL Arnhem
Openingstijden ma t/m za 10:00-17:00

In de avonduren in het weekend is De Leuke Linde wel toegankelijk, maar is er geen beheer aanwezig. De voorzieningen, zoals toiletten, zijn gesloten
Prijs gratis Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL