Het WatermuseumTerug naar het overzicht

Een écht doe-museum. Leuke proefjes, een heus tochtje door het riool en nog veel meer...
Hoera, vanaf 1 juni opent het Watermuseum weer deuren! Je moet wel vooraf even online je tickets reserveren. Check de roze websitebutton voor alle coronamaatregelen en meer info.

Op zoek naar een museum waar de kinderen zelf alles mogen uitzoeken en waar ze lekker aan de slag kunnen? Kom dan naar Het Watermuseum.

Hier vind je meer dan vijftig interactieve presentaties waar je alles ontdekt over water. Willen ze liever zelf experimenteren? Geen probleem, tijdens de weekenden en vakanties kan je zelf de leukste proefjes uitvoeren in het Waterlab of de Shampoofabriek!

Bij het Grand café kun je terecht voor een hapje en een drankje terwijl de kinderen lekker op de naastgelegen waterspeelplaats spelen. 

Leuk om te weten: Het Nederlands Watermuseum is op 8 november 2019 door meer dan 4.000 Museuminspecteurs verkozen tot hét Kidsproof Museum van Gelderland! “Je kunt zelf shampoo maken en nog veel meer leuke proefjes doen", aldus een enthousiaste Museuminspecteur.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button naar de website!

Tip! Wist je dat ze bij Het Watermuseum ook kinderfeestjes organiseren? 

Het Nederlands Watermuseum

Zijpendaalseweg 26-28
6814 CL Arnhem
Openingstijden Voor openingstijden zie de website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL