Kasteel RosendaelTerug naar het overzicht

Zoveel prachtige kastelen en parken in de buurt! Ben je al eens bij Kasteel en park Rosendael geweest?
Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een prachtig historisch ingericht kasteel en een park met veel bezienswaardigheden. 

Ga maar eens lekker ronddwalen in dit kasteel, dan zie je hoe de mensen vroeger leefden. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, van speurtochten tot prinsessencursus, hou onze Uitagenda dus even in de gaten voor de data.

Even lekker naar buiten?
Dan zit je hier ook goed! Ze hebben namelijk heel veel gave activiteiten voor buiten. Rondom het kasteel ligt een prachtig park dat je kunt ontdekken met de Beleef!plattegrond. Je kunt er heerlijk hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen, over het blotevoetenpad lopen en nog veel meer! Maar pas op bij de Bedriegertjes, voordat je het weet spuiten honderden straaltjes water uit de grond. Dat wordt lachen, gieren, brullen! Op het gazon vind je leuke buitenspellen waar je je mee kunt vermaken en bij de Orangerie kun je heerlijk zitten voor een hapje en drankje.

Bijna 250 jaar stond in kasteel Rosendael een kostbaar hemelbed. Dit bed is weer tot leven gebracht op de plek waar het al die jaren stond en op een wel heel bijzondere manier!Kidsprooftip: download vóór je bezoek de speciale app, zo ontdek je nog meer bijzonders aan het park!

Kijk alvast eens op de website, even op de roze knop klikken en je bent er!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden voor actuele openingstijden klik je even door naar de website Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips