Kasteel RosendaelTerug naar het overzicht

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden voor actuele openingstijden klik je even door naar de website Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Zoveel prachtige kastelen en parken in de buurt! Ben je al eens bij Kasteel Rosendael geweest?
Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een prachtig historisch ingericht kasteel en een park met veel bezienswaardigheden. 

Ga maar eens lekker ronddwalen in dit kasteel, dan zie je hoe de mensen vroeger leefden. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, van speurtochten tot prinsessencursus, hou onze Uitagenda dus even in de gaten voor de data.

Even lekker naar buiten?
Dan zit je hier ook goed! Ze hebben namelijk heel veel gave activiteiten voor buiten. Rondom het kasteel ligt een prachtig park die je kunt ontdekken met een superhandige zoekboekje. Je kunt er heerlijk hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen, over het blotevoetenpad lopen en nog veel meer! Maar pas op bij de Bedriegertjes, voordat je het weet spuiten honderden straaltjes water uit de grond. Dat wordt lachen, gieren, brullen! Op het gazon vind je leuke buitenspellen waar je je mee kunt vermaken en bij de Orangerie kun je heerlijk zitten voor een hapje en drankje.

Helemaal nieuw in 2018
Bijna 250 jaar stond in kasteel Rosendael een kostbaar hemelbed. Dit bed is weer tot leven gebracht op de plek waar het al die jaren stond en op een wel heel bijzondere manier!Kidsprooftip: download vóór je bezoek de speciale app, zo ontdek je nog meer bijzonders aan het park!

Kijk alvast eens op de website, even op de roze knop klikken en je bent er!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Blogs & filmpjesAlle blogs