Landerij De ParkTerug naar het overzicht

Bij Landerij De Park kun je een heerlijke middag in het groen beleven. Een echte aanrader!
Landerij De Park is een verrassend uitje in het groen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de grote groene ruimte en bij de waterkant. Er zijn diverse klim- en ontdekhoeken en ook een waterspeelplaats met waterrad en een superleuke natuurspeelplaats. En wat heel fijn is, de kleintjes kun je lekker laten spelen in het zand, terwijl jij op het terras van DROOM een oogje in het zeil houdt! Bij Droom kun je lekkere appeltaart eten maar ook fijn lunchen.

Kinderboerderij
De meeste dieren mogen geaaid worden. De verzorgers kunnen je van alles vertellen over de dieren. Wil je een keertje helpen in de stal? Dat mag, maak dan even een afspraak met de beheerder van de kinderboerderij. Er ligt een leuke speurtocht klaar die je kunt kopen. Het is een zoektocht naar een aantal paaltjes die over het gehele terrein zijn geplaatst. Op elk paaltje staat een letter. De letters vul je in op het speurtochtblad en daarmee vind je een woord. Als je dat weer inlevert krijgt je kind een leuke verrassing.

Wandelen
Liever een wandeling maken? Vanaf Landerij De Park kun je Ommetje De Park lopen. De wandeling van 3,5 kilometer begint en eindigt bij Landerij De Park en gaat door het deelgebied De Park van Park Lingezegen. Verharde, maar soms ook modderige en hobbelige paden voeren je onder andere langs een voormalig Kasteelterrein. Echt super avontuurlijk!

Er is ook een tof struinpad en een labyrint. Wedden dat je kinderen dat ook super vinden!

En dat is nog niet eens alles! Neem snel een kijkje op de website.

Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets!

Landerij De Park

De Park 12
6661 NW Elst
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

Er is echt zoveel te beleven in regio Arnhem. Van spelen en ontdekken in het groen en een duik nemen in het verleden tot dieren van de wereld ontmoeten. Sluit je heerlijke dagje uit af met het eten van een pannenkoek!

Bekijk alle tips