NP De Hoge VeluweTerug naar het overzicht

De Hoge Veluwe is elke jaargetijde leuk!
In het park is van alles te beleven voor een leuke en spannende dag! Je kunt bijvoorbeeld sporen zoeken van wilde dieren in het bos. En er lopen herten, zwijnen, moeflons en reeën in het wild. In de schoolvakanties en weekenden organiseren ze leuke activiteiten voor kinderen, meestal ook nog eens helemaal gratis.

Je kunt ook naar het Museonder, de tentoonstelling die je meeneemt steeds dieper onder de grond... tot het middelpunt van de Aarde! Of neem een fiets en ga een speurtocht maken. Ga ook
nog even lekker rennen van de heuvels op het stuifzand! Bij goed weer kunnen ze zich ook heerlijk uitleven in de speeltuin en in de winter lekker opwarmen bij de openhaard van het Park Restaurant.

En nog zoveel meer.... denk aan een knapzaktocht, Ben de Beukenbomentocht, Moeffie Ontdekkingstocht, Suske en Wiske...Klik op de roze button om direct naar deze site toe te gaan!


TIP: inwoners van Arnhem, Ede en Apeldoorn krijgen 25% korting op een jaartkaart!

Check ook de Uitagenda van Kidsproof Arnhem

Stichting Nationaal Park de Hoge Veluwe

Koningsweg 17
7352 TC Schaarsbergen
Openingstijden zie website Prijs zie website voor prijzen Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL