Klimtuin Intratuin DuivenTerug naar het overzicht

Een droom van een speeltuin! De Klimtuin van Intratuin Duiven is een walhalla voor kids en ouders!
Kijk hier worden we blij van, een geweldige gratis speelplek voor kids met een restaurant waar je lekker kunt gaan koffiedrinken,ontbijten of lunchen. Alle voordelen van een binnenspeeltuin maar dan ook leuk voor ouders! Vanaf het restaurant heb je zicht op de geweldige buitenspeeltuin waar ze heerlijk kunnen klimmen. Is het geen buitenspeelweer? Geen probleem, de Klimtuin heeft ook een binnenspeelplek! Hier kun je tot 9 meter hoog klimmen, door de netten klauteren en glijden op een van de vele glijbanen.

Het interieur van de proeftuin is heel mooi, dus je kunt hier heerlijk een aantal uurtjes vertoeven. Ze verkopen o.a lekkere broodjes, salades en natuurlijk iets lekkers bij de koffie. Voor de kids hebben ze natuurlijk friet maar ook poffertjes.

Klik voor openingstijden van Intratuin Duiven, even door naar de site!

Tip: er is een ruimte met luxe picknickbanken speciaal gereserveerd voor kinderfeestjes!


Psst heb je al eens op onze Uitagenda gegeken voor al die leuke weekendtips? Zoveel inspiratie om er eens lekker met z'n allen op uit te gaan!

Intratuin Duiven

Lithograaf 1
6921 VA Duiven
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden even door naar de website van Intratuin Duiven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer aan in Nederland. Check ons blogoverzicht voor leuke sinterklaas activiteiten, surprise ideetjes trucs voor schoencadeautjes en meer!

Sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer