Museum ArnhemTerug naar het overzicht

Museum Arnhem opent na 4 jaar verbouwing weer de deuren! Plan ook je uitje naar dit prachtige museum!

Museum Arnhem opent op 13 mei de deuren voor publiek na een verbouwing van ruim vier jaar.  En wat ziet het er geweldig uit! Dit moet je zelf gaan zien samen met de kinderen! Naast de mooie tentoonstellingen zijn er heel veel leuke familie-activiteiten

Studio Museum Arnhem 

Op de eerste verdieping van de koepel zit een educatieruimte: Studio Museum Anhem; een maakplek voor jong en oud. Museum Arnhem daagt bezoekers uit om zelf kunst te maken! 

HocusFocus

HocusFocus zijn kunstspelletjes voor de hele familie. De spelletjes hebben een knipoog naar goochelarij en magie. Het zijn spelletjes voor de hele familie, verzameld in een tas. De tas kan geleend worden om mee door het museum te struinen. 

Tuin Museum Arnhem 

De kunstspelletjes in de beeldentuin zijn altijd toegankelijk, ook zonder museumticket! De spelletjes zijn te vinden op tekstbordjes verspreid door de beeldentuin. De tuin is ook een fijne plek om te schommelen of een potje te pingpongen. 

Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan café Pierre in de koepel (ook zonder museumticket kun je daar terecht) en de museumwinkel. Daar hebben ze ook hele leuke spulletjes voor kinderen. En als je een verjaardagscadeautje zoekt, kun je hier vast iets moois vinden.

Voor meer informatie over Museum Arnhem, klik je op de roze button. 

Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

Museum Arnhem

Utrechtseweg 87
6812 AA Arnhem
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen!

De leukste vakantiekampen!

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Welk kamp past het beste bij jouw zoon of dochter?

Bekijk onze tips!