Park BredelaarTerug naar het overzicht

Breng een bezoekje aan de Bredelaar! Ontdek de boerderij, camping en het pocketpark met vergeten groen.
De Bredelaar is een mooie buitenplaats midden in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen.

De Bredelaar bestaat uit een (geiten)boerderij, camping en pocketpark met vergeten groenten. Je vindt er een grote moestuin met groenten, bloemen en fruit. Maar ook een smelterij waar kaarsen worden gemaakt.

Je kunt in Park Bredelaar ook lekker picknicken en genieten van de heerlijkste theetjes en taartjes in de mooie theetuin. Voor de kinderen is er een supertof waterspel gemaakt waar ze volop mee kunnen spelen. Aan de weg staat de verkoopkar met o.a. lekkere verse groenten, fruit en thee.

Rondleiding en educatie
Voor scholen, groepen en gezelschappen kun je een rondleiding reserveren en kom je van alles te weten over dit mooie park: de omgeving, de ontstaansgeschiedenis, het ontwerp en de huidige inrichting. Ook lopen ze graag een rondje met je door de biologische moestuin met oerhollandse en vergeten groenten en vertellen je graag over de soorten en rassen, bewerking van de grond, de waterhuishouding en de bestrijding van ziektes en plagen. Als je geluk hebt, pluk je samen ook nog wat vers fruit of een takje munt voor de thee.

Meer weten over dit park? Klik dan op de roze websitebutton.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de leukste tips en uitjes voor ouders en kids!

Park Bredelaar

Breedlersestraat 7a
6662 NP Elst
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL