Stadsboerderij de KorenmaatTerug naar het overzicht

Geweldige kinderboerderij met speeltuin en gezellig cafe. Leuk voor kids en ouders!
Stadsboerderij De Korenmaat is echt een plek om van te houden! Hier weten ze natuureducatie te combineren met plezier!

Kinderen kunnen van alles te weten komen over boerderijdieren en er worden wekelijks superleuke activiteiten georganiseerd. Voor de kleintjes hebben ze op het erf mini tractors staan. Zo kunnen ze lekker zelf aan de slag als boer of boerin.

Met de nieuwe avonturenbrug worden kinderen nog meer uitgedaagd om te spelen en op ontdekkingstocht te gaan in het struinmoeras.

Bij goed weer kun je lekker op het terras zitten van café de Hooijmaat terwijl de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin. De natuur rondom de boerderij is prachtig en nodigt uit om op ontdekking te gaan. Laarzen zijn dus niet overbodig!

Stadsboerderij de Korenmaat is onderdeel van Natuurcentrum Arnhem. Breng ook eens een bezoekje aan Stadsboerderij Presikhaaf (ook onderdeel van Natuurcentrum Arnhem).

Neem alvast een kijkje op de website door op de roze button te drukken.

Ben je benieuwd wat er nog meer te doen is in en rondom Arnhem? Zie onze andere activiteiten!

Stadsboerderij De Korenmaat

Marius van Beeklaan 5
6836 WD Arnhem
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes. Psst...in week 51 verschijnt onze digitale kerstvakantie special met de leukste kerstvakantietips!

Naar de december eropuit tips