The Game BoxTerug naar het overzicht

Leuke en stoere arcade games spelen? Dat kan bij The Game Box in Arnhem!
Bij The Game Box in Arnhem kunnen kinderen en ouders naar hartenlust arcade games spelen! Je kunt er leuke spelletjes zoals airhockey doen en allerlei andere soorten videogames spelen. En je kunt ook nog sportief zijn: denk aan basketbal, boks of dansspellen. The Game Box is voor de hele familie. Je kinderpartijtje hier vieren? Ook dat kan! Lukt het jou om de hoogste highscore te halen? Ga de uitdaging aan bij The Game Box! Bij bijna alle games kun je ook tickets winnen en deze inwisselen voor leuke prijzen.

Little Gamer Arrangement

Speciaal voor de nog niet zo behendige jonge gamers is er dit arragement. Met dit arrangement kunnen kids t/m 13 jaar kennismaken met de uitdagende spellen van The Game Box. Een heel uur lang en tegen een vast tarief met een gegarandeerd tickeaantal. Altijd prijs!
60 minuten 500 tickets
90 minuten 750 tickets
120 minuten 1000 tickets
Deze prijzen zijn exclusief de eenmalige aanschaf van een PLAYCARD. Het ticket aantal is een vast aantal. Kinderen kunnen niet meer of minder tickets winnen dan het aangegeven tickets aantal. Spellen met een 18+ sticker of fysieke uitkeer zijn uitgesloten.

Klik voor meer info over de kinderfeestjes en tarieven op de roze websitebutton.

Kijk voor leuke uitjes met de kinderen ook eens in onze Eropuit rubriek.

The Game Box Arnhem

Oude Stationsstraat 11A
6811 KE Arnhem
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor kosten door via de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

Er is echt zoveel te beleven in regio Arnhem. Van spelen en ontdekken in het groen en een duik nemen in het verleden tot dieren van de wereld ontmoeten. Sluit je heerlijke dagje uit af met het eten van een pannenkoek!

Bekijk alle tips