• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke uitjes met kinderen in en om Arnhem
Eropuit

Leuke uitjes met kinderen in en om Arnhem

Alle toffe eropuit tips voor gezinnen met kinderen in en om Arnhem. Van musea en theaters tot (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer. Ook boswandelingen, zwemplekken, strandjes, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes, familie-activiteiten, kinderuitjes en weekenduitjes!
Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 244 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 244 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Arnhem!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen? Er zijn in de regio Arnhem véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Arnhem te beleven.