Activiteiten voor (bijna) elke dag in Arnhem

Activiteiten voor (bijna) elke dag in Arnhem

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen en nog veel meer.

Corona-update: vanaf 1 juni mogen musea, bioscopen en theaters hun deuren weer openen. Kijk voordat je eropuit gaat wat de huidige corona-maatregelen bij het betreffende Kidsproof adresje zijn (via de roze websitebutton). Soms moet je vooraf reserveren!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 198 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 198 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Arnhem!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen? Er zijn in de regio Arnhem véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Didam, Doesburg en Doetinchem!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Arnhem te beleven. Leuk voor deze zomer!