Feestje mét boswachterTerug naar het overzicht

Is je kind bijna jarig of jarig geweest? Bezoekerscentrum Veluwezoom heeft kinderfeestjes mét boswachter!

Kinderfeestjes mét de boswachter

Bezoekerscentrum Veluwezoom heeft supertoffe feestjes mét boswachter voor kinderen van 10-13 jaar.

Bushcraftfeestje van OERRR

Terwijl survival meer met overleven te maken heeft, geeft bushcraft je kind de nodige vaardigheden/skills, zodat je thuis bent in de natuur. Is je kind fit genoeg? Dan kunnen ze samen met hun team de fittest doen en laten zien dat ze er klaar voor zijn.
Daarna bouwen ze een schuilhut, zoeken ze naar diersporen en verzamelen ze eten uit de natuur. Ze leren een aantal basisknopen en een eigen hangmat ophangen. Tot slot leren ze hoe ze snel en veilig een vuurtje maken.

OERRR Wildspotten

Edelherten, damherten, zwijnen en de wolf .. Veluwezoom staat bekend om de het wild dat hier leeft. Je kind en vriendjes en vriendinnetjes gaan samen met de boswachter om zoek naar deze dieren of hun sporen. De boswachter weet de plekken waar ze waarschijnlijk te zien zijn. Dus stevige schoenen en camouflage kleren worden aangeraden evenals een verrekijker (ze hebben ook een aantal leenverrekijkers) om zo samen met hun vrienden en vriendinnen wild te spotten op Veluwezoom. Dit feestje is alleen in de periode van mei tot en met augustus te boeken. Ze gaan ’s avonds op pad omdat de kans op het zien van wild dan het grootst is.

Handig om te weten:
-Het is alleen op zaterdag mogelijk om de feestjes met boswachter te boeken.
-Het kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur (minimaal 2 weken van tevoren reserveren).

Naast deze toffe feestjes zijn er ook andere kinderfeestjes in de natuur, zoals o.a. het kabouterfeestje (4-5 jaar) en Boswachter Bootcamp feestje (6-9 jaar).

Voor meer info over alle kinderfeestjes, klik je door naar de website.

Zoek je nog een leuke nieuw outfit voor de verjaardag van je kind? Kijk dan eens bij onze categorie kinderwinkels!

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5 A
6991 JE Rheden
Openingstijden op afspraak Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Kidsproof Veluwe herfstspecial