Kinderfeestje in het bosTerug naar het overzicht

Met Cervus Buitenbeleving vier je een superleuk buitenfeestje! Leuk in alle jaargetijden.
Hoera, je kunt weer een kinderfeestje in het bos vieren met Cervus Buitenbeleving. Check de roze websitebutton voor meer informatie.

Heb je je ooit afgevraagd welke wilde planten je kunt eten? Hoe je vuur kunt maken zonder aansteker of hoe je een hut bouwt waar je in kunt slapen? 

Tijdens een feestje kun je op een speelse en ongedwongen manier kennis maken met de eindeloze mogelijkheden van het bos. De thema’s vuur, onderdak, water en voedsel staan hierin centraal. Er is volop ruimte om te ontdekken, te proeven en uitproberen.
 
Het programma is afhankelijk van weer, het seizoen en leeftijd van de kinderen want ook in het najaar is dit feestje nog prima te houden. De diverse onderdelen kun je naar wens uitbreiden of inkorten.  
 
Een feestje duurt ca. 3 uur en bestaat in de kern meestal uit o.a.: een ontdekkingswandeling langs eetbare of bruikbare planten, samen bouwen van een overlevingshut, het maken van een vuurtje en nog veel meer! Het feestje kan gehouden worden op verschillende natuurplekken in en om Arnhem of Wageningen.
 
Check voor meer informatie via de roze button de site!
 
Kijk eens in de Uitagenda voor leuke buiten-uitjes met kinderen!

Cervus Buitenbeleving


Arnhem
Openingstijden op afspraak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips