Feestje OpenluchtmuseumTerug naar het overzicht

Leerzaam en feestelijk: vier de verjaardag van je kind in stijl in het Nederlands Openluchtmuseum!

Vier een onvergetelijk kinderfeestje in het Openluchtmuseum!

Hiep hiep hoera! Is je kind binnenkort jarig en zoek je naar een unieke en leerzame manier om deze speciale dag te vieren? Nou, zoek niet verder! Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft een leuk verjaardagsfeestje in petto voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Speuren, smullen en spelen 

Het 'Jarig in het Nederlands Openluchtmuseum' arrangement is een leuke manier om de verjaardag van je kind te vieren. Ze gaan op een avontuurlijke speurtocht door het museum, ontdekken hoe verjaardagen vroeger werden gevierd en rijden zelfs met de tram naar verschillende plekken in het museum.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens een tussenstop bij de Poffertjeskraam kunnen ze hun eigen poffertjes versieren en genieten van een feestmaal aan een feestelijk versierde tafel. En voor de energieke feestvierders is er een grote speeltuin om zich uit te leven.

Aan het einde van de dag wacht er een verrassing op alle speurneuzen. Het arrangement is inclusief alles wat je nodig hebt, van een speurtochtboekje tot poffertjes en onbeperkt limonade. Bovendien is er een korting beschikbaar voor Museumkaart- of Vriendenloterij VIP-kaarthouders.

Kom jij ook langs? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit.

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Kijk op de website. Prijs Kijk op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs