icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Fotoshoot feestjeTerug naar het overzicht

Zin in een origineel en leuk kinderfeestje? Kom dan naar de studio van Jamy Danen fotografie!
Voor kinderen en tieners organiseert Jamy Danen fotografie in haar studio in Huissen supertoffe fotoshoot kinderfeestjes. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Zo kan je zelfs het kinderfeestje combineren met fotolijstjes versieren. Hoe leuk is dat?

Je wordt ontvangen met drinken, snoep of chips en start met het uitpakken van cadeautjes. Neem gerust zelf accessoires etc. mee, zodat je zelf een thema kan geven aan je feestje. Na een kort overleg hoe de fotoshoot eruit gaat zien, ga je samen aan de slag!

Na de groepsfoto’s kom je vast al helemaal los en mag elk kind individueel op de foto. Iedereen mag een keer alleen en de jarige mag ook met iedereen apart op de foto. Er worden spring- en ligfoto's gemaakt en nog veel meer, als er maar plezier is. Tijdens de individuele fotosessie kunnen de andere kinderen eventueel een fotolijstje versieren (mits dit een gekozen combinatie is). Dit kinderfeestje duurt 1,5 à 2 uur.

Je mag allemaal een foto kiezen voor in het fotolijstje en je krijgt ook allemaal de groepsfoto afgedrukt (10×15). De foto’s zijn dezelfde dag nog op te halen. De jarige mag nog een extra foto uitzoeken (20×30 cm) voor een afdruk. Een superleuke herinnering aan een tof kinderfeestje!

Klik via de roze button door naar de site voor meer info.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Jamy Danen fotografie

Korte Loostraat 30
6851 MZ Huissen
Openingstijden In overleg Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Even omdenken: leuke uitjes in en om huis

Even omdenken: leuke uitjes in en om huis

Wat kun je in deze ongekende tijden nog doen op de vrije momenten met kinderen? Veel leuke uitjes zijn niet mogelijk... of toch wel? Even creatief (om)gedacht en dan kan er stiekem nog best veel.

Naar de 10 tips