Klimbos FeestjeTerug naar het overzicht

Zoek je een avontuurlijk feestje? Dan is het Klimbos helemaal perfect!
Vier je feestje in het Klimbos in Ruurlo! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen. Met diverse klimroutes tot maar liefst 9 meter hoog. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief kinderfeestje.

Junior Klimbos 
Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar hebben ze speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter haalt van de andere routes. Toch zijn de 2 routes in dit Junior Klimbos bepaald niet kinderachtig. Je gaat met beide benen van de grond op 3 tot 5 meter hoogte en komt meer dan 25 overspanningen tegen. Jij overwint ze allemaal!

Een kinderfeestje bij Klimbos Achterhoek duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief instructie. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen; van limonade tot aan patatjes en bij elk  arrangement krijgen de kinderen een Klimdiploma en de jarige een leuk cadeautje.

Klik dus snel door op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Wij hebben nog veel meer toffe kinderfeestjes voor je verzameld! Kijk dus snel nog even verder.

Klimbos Achterhoek Ruurlo

Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
Openingstijden zie website voor openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Kidsproof Veluwe herfstspecial