icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Summer Camps HollandTerug naar het overzicht

Houd je kind van avontuur, sportief bezig zijn en dieren? Boek dan een kamp bij Summer Camps Holland!
Bij Summer Camps Holland is een zomerkampweek één grote belevenis. Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week). De kinderkampen worden georganiseerd in de leeftijdscategorieën 8-10 jaar en 10-12 jaar.

Er worden verschillende kinderkampen in de zomervakantie georganiseerd, enkele voorbeelden zijn:

Avonturenkamp: Een hele week lang gaan de kinderen ontzettend gave (outdoor)activiteiten ondernemen. Ze leren de technieken van het boogschieten, roetsjen van een zipline, bouwen een vlot, tijgeren over het survivalparcours, gaan op avontuur in de kano en ontdekken hoogtes in klimpark Achterhoek. Ook bezoeken de kinderen een struisvogelboerderij, gaan ze op bivak, chillen ze bij de movie night en wordt er gedanst op de bonte avond.

Funkamp: Ook tijdens dit zomerkamp worden er tal van coole outdooractiviteiten gedaan net als bij het avonturenkamp. Ook gaan de Funkamp kids een hele dag op pad naar Moviepark Germany, het meest unieke film- en entertainment park van Europa.

Dierenkamp: Dit kamp staat helemaal in het teken van dieren. Er wordt een kijkje achter de schermen genomen bij de struisvogelboerderij waarbij de dieren gevoerd mogen worden. Ook bezoeken de kids tijdens deze week de Apenheul én Burgers Zoo. De beestenboel wordt afgewisseld met leuke outdooractiviteiten en (avond)spelen.

Sportkampen: van wakeboarden tot freerunnen, er is van alles mogelijk!

Geïnteresseerd? Klik dan door naar de website voor meer info over alle zomerkampen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Summer Camps Holland

Gildeweg 7
7047 AR Braamt
Openingstijden Klik voor actuele vakantiekampdata door naar de site. Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

Hoewel we nog niet erop uit kunnen zoals we gewend zijn, zijn er genoeg toffe uitjes die wél door kunnen gaan. Van online thuistheater, een familieconcert en leuke buiten eropuit tips tot inspiratie voor Moederdag en Hemelvaart.

Naar de vakantietips