• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kindvriendelijke musea voor het hele gezin
Museum & educatie

Kindvriendelijke musea voor het hele gezin

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur e.o.

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Breda en omgeving.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 54 resultaten
Pagina: 12
totaal 54 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Breda

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Breda vind je alle kindvriendelijke musea in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Breda zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Breda

In de bibliotheken in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Breda vind je alle bibliotheken in de regio.