• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De Leukste uitjes tijdens Hemelvaart 2024!

7 mei 2024
Hier worden wij blij van! Waarvan? Van lekker veel dagen vrij! Waardoor we éxtra veel toffe activiteiten kunnen ondernemen. Ontdek een greep uit onze favorieten uitje in en om Den Bosch tijdens het hemelvaartweekend en een gave winactie!
Leuke uitjes tijdens het Hemelvaartweekend voor kinderen!

Kasteel Heeswijk Living History

Op 12 mei 2024 komen de dames en heren van de familie Collins hun familiepicknick houden op het kasteel. In en om het kasteel zullen zij te zien zijn terwijl ze flaneren, handwerken, tekenen, schilderen en schrijven. Ook kinderen zijn van harte welkom voor een danslesje met de familie Collins. Elk uur vindt er een optreden of workshop plaats, dus kom gerust even kijken en kom lekker met de voetjes van de vloer tijdens een gezellige middag vol regency dans! Zorg dat je erij bent!

Kleuterbios - Het Muizenhuis

Op zondafg 12 mei is er een toffe Kleuterbios bij Kinepolis Den Bosch. Deze keer helemaal in het teken van Het Muizenhuis. Neem je peuter of kleuter mee voor een onvergetelijke bioscoopervaring. Met leuke interactieve spelletjes!Drive In Biosscoop

Kom dan op zaterdag 11 mei om 14.30 uur naar de FAMILY MOVIE van Drive In Bioscoop De Bosch. Vanuit je eigen auto kijk jij naar een Nederlands gesproken animatiefilm op een mega groot scherm. Normaal kost een autoticket € 40,- maar via KIDSPROOF krijg jij 50% korting. Bestel je ticket!

5x Natuurpoort

Zie jij ze ook wel eens staan van die grote roestige sleutels ondersteboven, midden in de natuur? Dat is hét symbool voor de Brabantse Natuurpoorten. Als je die ziet dan weet je zeker dat je in een prachtig natuurgebied terechtkomt. Natuurpoorten uit de omgeving!Ontdek de Maashorst!

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? Je kunt hier samen met de kinderen urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het is een veelzijdige natuurparel die je op verschillende manieren ontdekt. Ontdek de pareltjes! 

35x tips voor Hemelvaart!

Yes, lekker lang weekend! Speciaal voor Hemelvaart hebben we een heleboel tips verzameld voor thuis én uit, gezellig met je gezin of met vrienden, voor een vrolijk Hemelvaartweekend! We hoeven ons in iedergeval niet te vervelen! Naar de tips!

4x tof blotevoetenpad!

Heerlijk met je blote voeten over de blotevoetenpaden struinen! Voel de verschillende ondergronden tussen je tenen. Superleuk uitje voor kinderen. Ontdek alle blotevoetenbanden in de omgeving van Den Bosch! Lekker kriebelen!Heel veel inspiratie!

Wat hoort er volgens jou écht bij de lente? Lammetjes en tulpen komen vast als eerste bij je op. Maar er zijn nog zo veel meer activiteiten en dingen waarvan je lentekriebels krijgt. Je vindt ze alle 35 op de Kidsproof Lentebucketlist! Plak op de koelkast! 

Uitjes tijdens Hemelvaart!

Een heerlijk lang Hemelvaartweekend om leuke dingen te doen. Er zijn extra veel leuke kinderactiviteiten en gezellige gezinsuitjes. Dit zijn onze favoriete tips voor dit weekend in Den Bosch. Ontdek ze allemaal! Hemelvaart-uitjes!

De Toekomst van aarde

Kom naar het Oertijdmuseum in Boxtel en maak een tijdlijn reis over de toekomst van de Aarde! Doe mee en win!Op naar de Molen!

Kom met je kinderen, op 11 en 12 mei, pannenkoeken bakken met molenmeel, molenmarkten bezoeken, fietstochten maken en nog veel meer toffe activiteiten tijdens Nationale Molendag. Ontdek de molenaar bij jou in de buurt! Leuk uitje met kinderen!Fijn lang weekend! ~ Carlijn ~

Voor meer toffe tips, klik hier! En leuke tips voor tijdens Moederdag 2024 vind je hier!