• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Toffe uitjes tijdens het Pinksterweekend!

13 mei 2024
Lang weekend vrij! Wat heerlijk, deze periode van het jaar, met vrije dagen en mooi weer! We hebben weer fijne toffe festivals, favoriete plekjes en andere uittips met Pinksteren op een rijtje gezet. Bekijk ze snel!

Terug in de Tijd!

Kasteel Ammersoyen viert de Dag van het Kasteel op beide Pinksterdagen met een kasteel vol ridders, jonkvrouwen en ambachtslieden. Voor kinderen is er een tof spelprogramma. Een leuk dagje uit naar de middeleeuwen voor jong en oud! Bestel je kaartjes.

Jazz in Duketown!

Den Bosch staat tijdens het pinksterweekend helemaal in teken van muziek en instrumenten. Een heel weekend lang kun je op verschillende plekken in het centrum van Den Bosch luisteren naar een gaaf jazzspektakel! Check het programma

Gratis: Open Boerderij Dag

Op Tweede Pinksterdag is het Beleef de Boerderij Dag. Zes boerderijen openen hun deuren. Spring op het springkussen, knuffel kalfjes en biggetjes, tap melk, laat je schminken, leuke speurtocht, beklim de strotoren en maak een ritje in de huifkar. Ontdek het boederijleven!

Nog meer toffe tips!

Lekker lang weekend betekend dat er veel toffe activiteiten voor kinderen en voor het hele gezin te doen zijn! We hebben een handig overzicht voor je met alle activiteiten tijdens Eerste en Tweede Pinksterdag! Ontdek alle tips!

23 toffe tips!

Met een lekker lang Pinksterweekend voor de deur hebben we weer 23 leuke tips voor uit & thuis verzameld. Van fietstochtjes tot cocktails en van fotoshoots tot uit eten. Allemaal leuk met kinderen! Ontdek ze allemaal 

Kinderfestival in Vught

Ameezing Vught, een festival speciaal voor kids tijdens Pinksteren! Met IPS attracties, stormbanen, een Silent Disco, live muziek en foodtrucks. Iedereen kan komen genieten. Ontvang 25% korting op de tickets met de kortingscode. Naar het Programma en de tickets!


Winactie: Bootje varen

Het is heerlijk weer! En om dat te vieren, mogen wij van 𝗭𝗲𝗹𝗳 𝗩𝗮𝗿𝗲𝗻 𝗗𝗲𝗻 𝗕𝗼𝘀𝗰𝗵, 2 uur gratis varen weggeven, met het hele gezin! Laat de Bossche wateren je verrassen en geniet van een heerlijk ontspannen vaartocht. Tof uitje met kids! Ontdek hoe je meedoet!

Struintocht door Munnikenland

Tweede Pinksterdag kun je heerlijk met de kids struinen door een van mijn favoriete natuurplekjes. Samen met een gids ga je opzoek naar mooie dingen zoals veren, stenen, bloemen, schelpen en dieren. Trek je laarzen aan en ga mee... op avontuur!

Eropuit Bingo!

Maak je wandeling of fietsuitje nog leuker met deze toffe bingokaart. Print 'm van te voren uit en zoeken maar. Vind jij de Molen, het lammetje, de ijsjeswinkel? Bingo! Printen versie! 

Naar het Pretpark!

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet mee: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark! Welke kies jij?

Hmmmm.....!

Het zonnetje schijnt, dus is het ijsjes tijd! Wij eten het liefste elke dag een ijsje….of twee of... Het is ook moeilijk te weerstaan als je in Den Bosch bijna op bij elke hoek van de straat wel een heerlijk ijsje kunt kopen! Ook zin in een ijsje? 

Plons in het water!

Het is heerlijk weer! Superleuk om een fijne waterplas op te zoeken waar de kids lekker kunnen spelen en misschien al wel een plons durven wagen! Ontdek onze top 8 van fijne zwemplekken in de natuur. Gegarandeerd uren speelplezier! Ontdek ze allemaal!

Heel veel plezier samen!

~ Carlijn ~