Volop spelen bij DuinoordTerug naar het overzicht

Onbeperkt eten, drinken en de hele dag spelen voor een vast tarief dat kan bij Duinoord in Helvoirt!
Heb jij zin in een dag ontdekken, actief bezig zijn en volop plezier? Dan is Duinoord in Helvoirt dé plek waar je moet zijn!  

Bij Duinoord kun je voor een vast bedrag onbeperkt spelen, eten én drinken. Er is voor alle leeftijden wat te doen: je kunt spelen in de speelhuisjes, een ritje maken in een stoere jeep, snel van de tubingbaan af glijden of een potje voetbal of volleybal spelen bij de sportveldjes. Ook hebben wij een Jump arena met schuine wanden waar je al je kunsten kan laten zien en kun je elkaar uitdagen voor een potje laserschieten of de survival stormbaan in het bos! Er is bovendien een midgetgolfbaan naast het terras en een luchtkussen op het park. Binnen is er een klimkooi waar je kan klimmen en klauteren als het buiten geen lekker weer is. Voor de echte waaghalzen hebben we het klimbos, waar je door 10 verschillende parcoursen kan klauteren! Dankzij onze saferollers en getrainde instructeurs is dit 100% veilig.  

Na al dat spelen heb je natuurlijk honger en dorst gekregen. Gelukkig hebben wij de Mazzelstraat! Dit is een onbeperkt buffet, met verschillende kraampjes: Soep-Brood-Beleg, Pizzeria, Pannenkoeken, Frietkar, Pasta, Drankenbar en Dessert. Dat wordt lekker smullen, want dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen! Wil je weten wat je bij elk kraampje kunt vinden, kijk dan op onze website.  

Wil jij een hele dag plezier voor zowel jong als oud? Klik op de roze button hieronder voor de openingstijden en het reserveren.  

TIP: Opzoek naar een leuk kinderfeestje? Ook dat kan gehouden worden bij Duinoord in Helvoirt. 

All inclusive in & outdoor recreatie Duinoord

Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Openingstijden Kijk voor actuele tijden op de website van Duinoord Prijs vanaf €5, kijk voor exacte prijzen op www.duinoord.nl Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Bijna meivakantie!

Bijna meivakantie!

Lekker niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Onze Uitagenda staat bomvol te gekke meivakantie-tips in Den Bosch én omgeving. Coole films, toffe exposities, coole workshops & nog veel meer. Leuk voor het hele gezin!

Wat zijn jullie plannen?