JUMPSQUARE VEGHEL!Terug naar het overzicht

Leef je uit op de trampolines van Jumpsquare Veghel! Raak jij ook verslaafd aan deze hype?
Springen bij Jumpsquare Veghel is de ultieme combinatie tussen sporten en plezier maken in een stoere setting. Leef je uit in de freestyle area, de BigAirBag area, High Performance area, Dodge/Basketball area en de twee Foampit area’s.

Trampoline springen is voor kids vanaf 6 jaar. Voor kids tussen de 2 en 5 jaar is er de speciale Mini-Jump! Ouders/ begeleiders kunnen terwijl de kids aan het jumpen zijn, lekker een kop koffie drinken in de horecagelegenheid met uitzicht over het park!

Er is een compleet nieuwe atractie bij Jumpsquare Veghel: De ValoJump is een interactief spel met verschillende spel en trainingsopties. Kinderen en volwassenen kunnen al springend door verschillende levels heen gaan en combineren op deze manier gaming met lichaamsbeweging. Écht een toffe beleving!

Nieuw: Disco Jump Special & Family Jump Special

Meer informatie vind je via de roze button.

Op zoek naar een wekelijkse activiteit voor je kind? Check de leuke clubjes voor kids eens!

Jumpsquare Veghel

Poort van Veghel 4994
5466 SB Veghel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!