De Hollandse MeestersTerug naar het overzicht

zaterdag 2 december 2023
Te gek herfstuitje. Leef je uit in de nieuwe attractie van Madurodam: De Hollandse Meesters!
Madurodam is één en al beleving. Van het park tot de spectaculaire attracties. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. En het wordt nu nog leuker met de nieuw te openen familieattractie: De Hollandse Meesters. Echt een enorme aanrader!

In deze te gekke binnenattractie kan DE HELE FAMILIE zich uit leven!

Spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en doe alles wat je niet laten kunt. Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt.

Spring in de enorme sterrenballenbak onder de Sterrennacht (mét ballendouche!). Zwier aan de parels van het Meisje met de Parel. Dans tussen de tulpen van Leyster. Verwonder je over hoe de werken van Mondriaan tot leven komen en wordt onderdeel van De Nachtwacht. En overal kun je geweldige foto's, selfies & filmpjes maken.

Kortom: leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters!

Zeker een reden om Madurodam deze zomer te bezoeken! Een dag voor jong en oud: vol zien, doen, spelen en leren. Samen ontdek je Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst.

Klik hier of op de reserveerbutton op deze pagina om je tickets te reserveren.

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets