• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Uniek: Paleis én Stallen!Terug naar het overzicht

zondag 4 augustus
Bezoek Paleis Noordeinde én de Koninklijke Stallen deze zomer met de speciale kindertour!
Paleis Noordeinde wordt ook deze zomer, samen met de Koninklijke Stallen, opengesteld voor publiek. Het paleis is normaal gesproken niet opengesteld voor bezoekers, omdat dit het werkpaleis van koning Willem-Alexander is. Geweldig om hier een kijkje te kunnen nemen!

Nieuw: Multimediatour voor kids
De multimediatour is echt heel leuk voor kinderen vanaf ongeveer 6 tot 8 jaar. Op speelse wijze leren kinderen over het werk van de Koning, de geschiedenis van het gebouw en daarmee ook over Nederland. Beveiliger Rico neemt de kinderen mee door het werkpaleis van de Koning en laat dingen zien die niet iedereen direct opvallen. De Koning heeft zelf ook een boodschap voor de kinderen.

Bij de Koninklijke Stallen kunnen kinderen met een speurtocht kennismaken met tradities en leren over het historisch en modern vervoer van de leden van het Koninklijk Huis. En natuurlijk de Gouden Koets, de Glazen Koets en de paarden bewonderen!

Klik meteen door via de roze website button en reserveer je kaartjes!

Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen zijn gedurende drie weken, van 17 juli tot en met 4 augustus van woensdag tot en met zondag, te bezoeken. 

Paleis Noordeinde

Noordeinde 68
2514 GL Den Haag
Openingstijden 17 juli t/m 4 augustus
woensdag t/m zondag
Paleis Noordeinde is die dagen geopend van 9.30 tot 17.00 uur en de Koninklijke Stallen van 12.00 tot 17.00 uur.
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum