Met je kinderen naar het Residentie Orkest!

26 september 2023
Klassieke muziek met je kinderen? Dat kan perfect bij de familieconcerten van het Residentie Orkest. Van Sinterklaas tot Griezelorkest. Van relaxen op zondagochtend tot een middag met Poppetje van Papier. Na de voorstellingen kunnen kinderen ook zélf aan de slag in de instrumententuin. Een bijzondere ervaring!
Residentie Orkest voor kinderen in Amare Den Haag
Bij het Residentie Orkest in Den Haag maken je kinderen op een laagdrempelige manier kennis met klassieke muziek. We hebben het familieprogramma van seizoen 2023/2024 op een rijtje gezet. Jij kunt ook met je kinderen een concert van dit symphonisch orkest ervaren.

Kies uit:
Vier feest met Sinterklaas | alle leeftijden
Poppetje van Papier |
4+
Het Griezelorkest | 6+
Zondagochtendconcerten 

Krijg hier een indruk van een familievoorstelling bij het Residentie Orkest:



Agenda Residentie Orkest seizoen 23/24


 

Zondagochtendconcerten
10 december / 7 april  / 26 mei
Hey ochtendmens! Heerlijk onthaasten doe je op zondagochtend met een mooi concert van het Residentie Orkest. Extra leuk: tijdens het concert is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een muzikale workshop. Wel even reserveren! Dat is nog eens relaxt! Klik door voor de data en kaartjes!


3 Familievoorstellingen van het Residentie Orkest

Vier feest met Sinterklaas | alle leeftijden
26 november 2023 - 11.00 & 13.30 uur
Het Residentie Orkest brengt je helemaal in de stemming voor Sinterklaas. De leukste Sint-liedjes, verhalen en gedichten. Voor jong en oud, voor lief en stout. Modern en klassiek, kortom uniek! Natuurlijk mag je meezingen! Reserveer dit perfecte Sinterklaas uitje voor jong en oud!



Poppetje van Papier | 4+
11 februari 2024 11.00 & 13.00 uur
In deze prachtige voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje. Het poppetje vindt een witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen. Op 11 februari om 11.00 en 13.00 uur in Amare. Met natúúrlijk de populaire instrumententuin na afloop voor de kinderen. Hier mogen ze zelf de instrumenten bespelen. Mis het niet en reserveer je kaartjes!



Het Griezelorkest | 6+
23 maart 2024 11.00 uur
Het Griezelorkest is een spannend en meeslepende familievoorstelling vol mysterie. Het griezelt in Amare! Want het hele orkest mag er dan wel zijn, maar waar is de dirigent? Samen met de jongsten begint een griezelige en muzikale zoektocht door Amare, dat plotseling betoverd lijkt. Na het concert mogen ze zelf toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open tot een uur na het concert. Reserveer meteen


Nog meer bij het Residentie Orkest


The Residents Stadsorkest
The Residents Stadsorkest is voor álle basisschoolkinderen vanaf groep 5 uit Den Haag. Het maakt niet uit of je al jaren een instrument bespeelt of pas kort geleden bent begonnen – iedereen is welkom om mee te spelen met dit orkest. Gaaf toch! Speel jij ook mee?



Over het Residentie Orkest
Het Residentie Orkest laat je op een hele laagdrempelige manier ervaren hoe mooi en veelzijdig symfonische muziek is. Er is een educatieprogramma, vele voorstellingen en kinderen mogen vaak instrumenten proberen. Het mooie Amare is het thuis van Residentie Orkest in Den Haag. De kinderen hebben hier alle ruimte en de akoestiek is fantastisch. Ga hieronder via de roze button naar de website van het Residentie Orkest. Naar de website