Theaterschool Rabarber! programma 2021-2022

8 februari 2022
Kom dit seizoen weer genieten van mooie familievoorstellingen van Theaterschool Rabarber! Smaak te pakken? Doe dan mee met de theaterlessen!
Rabarber voorstellingen 2021-2022
Dit jaar staan er weer hele mooie, grappige en spannende familievoorstellingen op het programma Theaterschool Rabarber.

Alle voorstellingen zijn in theater Merlijn, de thuisbasis van Rabarber.


De Verderkijker (4+) 1 t/m 7 mei
2022 meivakantie


Rabarber speelt deze voorjaarsvakantie de Verderkijker. Een voorstelling over de band tussen een broer en een zus. Over missen. Over de kracht van liefde. Over doen wat je nooit van jezelf had verwacht. Over vriendschap. Over verder kijken dan je kunt zien. Een avontuurlijke voorstelling over de kracht van vriendschap en het onmogelijke mogelijk maken.

Voor kleine en grote helden! 4+

Locatie: Theater Merlijn



Over nachten (4+) 1 t/m 7 mei 2022 meivakantie


Rabarber speelt deze meivakantie de familievoorstelling Over nachten, leuk voor iedereen vanaf 4 jaar. Van 1 t/m 7 mei te zien in theater Merlijn. Trek gauw een trui aan, sla het tandenpoetsen over en begin onmiddellijk aan e meest mieterse reis ooit verzonnen. In ‘Over nachten’ gaat een jonge jongen ’s nachts, wanneer hij eigenlijk moet slapen, op pad met een kabouter. Tijdens deze nachtelijke reizen ontmoeten ze bijzondere figuren.

Een magische voorstelling Over Nachten (4+).

Locatie: studio 33


Zelf ook op de planken staan? Dat kan bij Rabarber!


Doe in de schoolvakanties mee met de maakweek van Rabarber. Theater maken voor kids van 8 t/m 12 jaar. Onder begeleiding van een docerend theatermaker van Rabarber wordt er een voorstelling gemaakt, in maar liefst één week. De kinderen zijn medemakers van de voorstelling en gaan in de week aan de slag met tekst, spel, kostuums en decor.

Data: de maakweek is tijdens alle schoolvakanties.




Steel de show, theaterles bij Rabarber (6+)!
Ben jij 6 jaar of ouder en gek op theater? Doe dan mee aan de theaterlessen van Rabarber en steel de show, want je krijgt niet alleen les, je doet natuurlijk ook mee aan hele toffe optredens. Dus meld je direct aan voor een proefles bij theaterschool Rabarber!


Elke zomervakantie zomerkamp bij Rabarber


In de zomervakanties heeft Theaterschool Rabarber Summerschool: toffe zomerkampen voor de echte theaterfanaten! Hoe gaaf is het om in die lange zomervakantie lekker door te kunnen gaan met wat je het liefste doet? Vang je toch nog wat licht van de schijnwerpers! Van maandag t/m vrijdag ga je aan de slag met spel, zang en dans en op vrijdagavond sta je te stralen op het podium voor familie en vrienden.



Theater Merlijn


Rabarber heeft in Den Haag haar eigen gebouw, waar Theater Merlijn een onderdeel van is. Er is een gezellige en sfeervolle foyer. Theater Merlijn is een knus theater en de thuisbasis van Rabarber. Het is een vlakkevloertheater met 110 stoelen. In theater Merlijn worden de eigen producties gespeeld en geven alle leerlingen aan het eind van het seizoen hun presentaties, waar ouders kunnen zien wat ze hebben geleerd op het gebied van toneel, zang en dans.

Praktisch: Rabarber is te vinden aan de rand van het centrum van Den Haag, gelegen in de oude locatie van de Openbare Bibliotheek aan de Bilderdijkstraat 35 en is heel makkelijk bereikbaar met tram 17.

Naar de website