Speelplaats ZuiderpretTerug naar het overzicht

In deze natuurspeelplaats in het Zuiderpark speel je met water, modder en meer! Kom en bekijk het zelf.
De natuurspeelplaats ligt aan de rand van de grote speelweide in het Zuiderpark. In de omliggende bosjes maak je boomhutten met de losse takken. Of ga via stapstenen in het water, boomstammen, slingertouwen en loopbruggen naar de overkant van de beek.

Uitkijken over de hele natuurspeelplaats doe je op de uitkijktoren. Door een andere heuvel is een spannende kruipbuis gelegd. In de natuurspeelplaats is ook een apart gedeelte voor kinderen tot 6 jaar.

Merk je het al? Zuiderpret is de perfecte plek om aan je 50-dingen-lijst te werken! Bouw een hut en streep punt 3 af! Neem je je lijst mee en kijk je wat je allemaal nog meer kunt afstrepen?

De ingang van de Natuurspeelplaats is aan de Henriëtte Ronald Holstweg, bij de ingang van het Veluweplein. Meer informatie vind je via de roze button.

Handig om te weten:
Doe kaplaarzen aan en neem droge kleding mee. Er zijn verschillende zitjes, banken en picknicktafels. Zo kunnen de ouders de kinderen goed in de gaten houden. Na het spelen kunnen de kinderen de handen en voeten wassen bij een kraantje.

Tip: Ons overzicht van leuke speeltuinen en uitjes in de natuur vind je in de categorie Eropuit.

Natuurspeeltuinen Den Haag

Henriëtte Ronald Holstweg
2533 ST Den Haag
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!