• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Voordelig combiticket!Terug naar het overzicht

Combineer SEA LIFE & LEGOLAND® Discovery Centre met een voordelig combiticket. Aanrader!
Kun je niet kiezen tussen SEA LIFE en LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen? Dat hoeft ook niet! Combineer deze twee superleuke uitjes met een voordelig combiticket!

Er is plezier voor de hele familie bij SEA LIFE en LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen! Neem een duik in de verrassende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen en kom spelen in de toffe indoor LEGO attractie LEGOLAND® Discovery Centre. Neem wel je ouders of opa en oma mee, want dan mag je naar binnen en maakt het uitje nét even wat leuker!

Beide attracties bevinden zich op de boulevard van Scheveningen, op slechts 3 minuten loopafstand. Maar je hoeft ze niet eens op dezelfde dag te bezoeken. Extra chill is dat dit ticket 30 dagen geldig is en je de uitjes dus niet persé op 1 dag hoeft te plannen. Handig voor kleintjes die nog een middagdutje doen of als je in het weekend ook nog een sportwedstrijd of zwemles hebt. 

Check voor meer info de website via de roze button en boek snel je combitickets!

Kun je geen genoeg krijgen van deze twee leuke attracties? Neem dan een Fish & Brick pas! Een jaar lang toegang tot SEA LIFE en LEGOLAND®!

Tip: ben je bijna jarig? Nodig je besties uit en vier samen je verjaardag met een van de te gekke kinderfeestjes in en om Den Haag!

Sea Life

Strandweg 13
2586 JK Scheveningen
Prijs Vanaf
€30,50

 Dit ticket kan niet aangeschaft worden in combinatie met een kortingsbon, promos en/of acties.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum