Ik ben KikkerTerug naar het overzicht

De vaste Ik ben Kikker-tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum. Nu nog leuker en groter!
In de vaste Kikker-tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum, Ik ben Kikker, komen de geliefde boeken van de internationaal vermaarde Max Velthuijs tot leven en beleef je de avonturen van Kikker en zijn vriendjes Eend, Rat, Varkentje, Haas en Beertje.

In Ik ben Kikker trek je een rood-wit gestreepte broek aan en stap je de wereld van Kikker binnen. Er is van alles te ontdekken en te doen in de speelse en tot de verbeelding sprekende tentoonstelling: schatgraven met Beer, taarten maken met Varkentje, schaatsen met Eend, klussen met Rat en nog veel meer.

Ik ben Kikker is superleuk voor kinderen vanaf 0 jaar. Het is vrolijk, verrassend, fantasierijk en inspirerend.

Bezoeken? Het museum is alleen te bezoeken met een vooraf besteld online ticket. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders of houders van andere kortingspassen. Online tickets zijn makkelijk te kopen: ga naar de ticketshop en kies een dag en tijd. Klik door naar de website via de roze button op deze pagina.
Tip: nog meer leuke musea vind je in onze categorie Eropuit!

Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!