icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2
Kinderfeestjes creatief & techniek in Den Haag
Feestjes creatief & techniek

Kinderfeestjes creatief & techniek in Den Haag

Creatief aan de slag op je verjaardagsfeestje? Bekijk alle creatieve verjaardagsfeestjes in Den Haag.

Een knutselfeestje, een schilderfeestje, een legofeestje, graffitifeestje en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 45 resultaten
Pagina: 12
totaal 45 resultaten
Pagina: 12

Creatief kinderfeestje in en om Den Haag, Zoetermeer en Delft

Er zijn zoveel leuke creatieve workshops voor een verjaardagspartijtje in de regio Den Haag: knutselen, schilderen, tekenen, mozaïeken, sieraden maken, zeep maken, sleutelhangers maken, een dromenvanger maken, een fotolijstje versieren, je eigen slinger maken en tasjes versieren. Het kan allemaal in en om Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk.

Verjaardagspartijtje techniek in de regio Den Haag

Ook zijn er stoerdere workshops voor verjaardagsfeestjes zoals bijvoorbeeld graffiti spuiten, een feestje in een timmerwerkplaats, een knikkerbaan maken, een lego bouwwerk maken of een ets maken in een grafisch atelier.

Digitale en online media kinderfeestjes in de regio Den Haag

Wil je op het feestje met nieuwe media aan de slag? Maak je eigen vlog tijdens een vlogfeestje, maak een stop motion filmpje, maak een eigen game tijdens een codeerfeestje of maak je eigen videoclip op je feestje. Zo cool!

Wil je kind graag iets maken op zijn of haar kinderfeestje? Er zijn veel verjaardagspartijtjes waar je tijdens een workshop samen aan de slag gaat in en om Den Haag, Zoetermeer en Delft! De feestjes worden vaak georganiseerd door een kinderatelier, naaiatelier, creatief atelier of een bouwplaats in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk.