Wat een leuke kinderfeestjes in en om Den Haag!

Wat een leuke kinderfeestjes in en om Den Haag!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren?

Wij hebben het méést complete overzicht van kinderfeestjes in en om Den Haag voor je gemaakt. Stoere feestjes, creatieve feestjes, iets met dieren, koken, dansen, theater, de natuur of lekker thuis. Er zit vast iets voor je bij!

Nu alleen nog even kiezen...

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 49 resultaten
Pagina: 12
totaal 49 resultaten
Pagina: 12

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Den Haag?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Den Haag kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Den Haag met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!