Hart Beach kinderfeestjesTerug naar het overzicht

Beach Games, surfen, longboarden of Schatzoeken? Het kan bij Hart Beach, dé surfschool van Scheveningen!
Een onbezorgd kinderfeestje lekker op het strand of in de zee vieren? Dan zit je zeker goed bij surfschool Hart Beach! Een professionele surfschool met een prachtige eigen locatie waar kinderen heel goed opgevangen worden. Een vast surf stekkie in Scheveningen voor jong en oud.

Kies voor Surfen, Skaten of voor Schatzoeken!

Wil je blijven eten? Dan maakt de chef wat lekkers voor de hele groep! Aan het eind van deze te gekke party's krijgen alle kinderen een toffe surf poster en stickers mee naar huis en de jarige zelf een heus Hart Beach petje!

De Hart Beach feestjes in het kort:

Surfen
Als je zo dicht bij het strand woont, ben je vast ook bekend met de stoere surfers in de zee. Zo gaaf om te zien! Welk kind wil dat nou niet ook een keer proberen? (Zwemdiploma A verplicht)

Skaten 
Cruisen over de Scheveningse boulevard, surfen op straat met een surfskate, of rollen door onze eigen skate bowl. De instructeurs passen de les aan naar jullie niveau en wensen. Plezier, adrenaline en een nieuwe ervaring zijn gegarandeerd!

Schatzoeken
Samen met je vriendjes moet je verschillende opdrachten uitvoeren om zo de weg te vinden naar de schatkaart en de schat van kapitein Hart.

Little Hart Feestje
Voor kinderen van 2-5 jaar oud. Met muziek, spel, beweging en speciale surfboardjes wordt jouw peuter met vriendjes geïntroduceerd in de wereld van het surfen.

Lees snel verder op de website via de roze button!

Hart Beach Surfschool

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Openingstijden In overleg, klik door naar de website via de roze button Prijs Vanaf € 16,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters