• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hart Beach Schat zoekenTerug naar het overzicht

Vier een avontuurlijk kinderfeestje op het strand bij Hart Beach! Vinden jullie wel op tijd de schat?
Zoek je een onbezorgd en super chill verjaardagspartijtje aan het strand? Dan zijn de Hart Beach kinderfeestjes echt iets voor jou! Je kunt er veel meer doen dan surfen alleen. Houd je de kinderen liever op het droge, maar wil je wel graag een actief en stoer kinderfeestje voor de kids? Ga voor het Schat zoeken partijtje!

Ga op zoek naar de verloren schat van Kapitein Hart! Samen spelen de kids leuke spellen en voeren ze opdrachten uit om zo dichter bij de schat te komen. Zal het ze lukken de schat terug te vinden?

Van al dat speuren krijg je trek. Blijf gezellig eten! Voor de hongerige piraten maakt de chef wat lekkers voor de hele groep. Aan het eind van deze te gekke party's krijgen alle kinderen een toffe surf poster en stickers mee naar huis en de jarige zelf een heus Hart Beach petje!

Check voor meer informatie over het vieren van je feestje bij Hart Beach Surfschool de website via de roze button. Lees snel verder en boek een onvergetelijk kinderfeestje!

Tip: met de Hart Beach Surfcamps (6+) maken ze er in de mei- en zomervakanties ook een feestje van! Er wordt niet alleen gesurft, maar ook skaten, Beach Games en nog meer chille activiteiten staan op het programma. Aanrader!

Hart Beach Surfschool

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Openingstijden In overleg. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden Prijs Zie website via de roze button voor de meest actuele prijsinfo Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum