icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Hart Beach SurfcampTerug naar het overzicht

DEN HAAG - Beleef met Hart Beach een superchill surfcamp in eigen land! 3 of 5 dagen in schoolvakanties.
Een vakantiedag vol surfen, spelletjes, gezamenlijke lunch, snacks & drinks en na afloop krijg je een coole surf poster.  De Surfcamps zijn per leeftijd ingedeeld. Speciaal voor surfers tussen de 6 en 12 jaar is er het Grommet Surfcamp. 

De kids worden iedere dag tussen 9.00 en 9.30 uur bij Hart Beach - Scheveningen verwacht. Per dag kijken ze naar het weer en afhankelijk daarvan maken ze een dagprogramma. Gedurende het surfcamp gaan de kids twee keer per dag het water in om te surfen, bodyboarden, suppen of big suppen. Tussen 16:30 en 17:30 uur worden de kids weer opgehaald om je de oren van het hoofd te kletsen over de avonturen van die dag!

Klik door via de roze button voor alle data, tijden, inschrijven én de maatregelen die ze treffen vanwege Corona.

Surf en Stay: Meet Jorplace
Heb je zin in een mini surf vakantie in eigen land of heb je lekker in het water gelegen en kan je geen genoeg van het surfen en de vibe in Scheveningen krijgen?  Dan is surf & stay misschien iets voor jou. 3 of 5 dagen surfen bij Hart Beach Quiksilver Surfschool en 10 minuten verderop slapen bij Jorplace Beach Hostel!
Tip: bij Hart Beach kun je ook op surfles of vier eens je verjaardag met een strandfeestje of cruisend met een Longboarden party!

Hart Beach Surfschool

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Openingstijden de meeste schoolvkanties - check de website via de roze button! Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in