Kinderboekenmuseum-feestjeTerug naar het overzicht

Ben jij gek op boeken? Vier dan je verjaardagspartijtje in het interactieve Kinderboekenmuseum!

Ben je bijna jarig? Wil je al je vrienden en vriendinnen trakteren op een bijzonder feestje? Kom dan naar het Kinderboekenmuseum! Kies een van de speciale verjaardagsarrangementen en beleef samen de meest leuke en spannende avonturen.

Je kunt kiezen uit een verjaardagsfeestje met Kikker als thema voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar of een kinderfeestje met Papiria als thema voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Feestje met Kikker
Fan van Kikker? Stap dan met je vrienden in de wereld van Kikker en beleef een verjaardag om nooit te vergeten! Na een introductie van een workshopbegeleider gaan jullie op avontuur in de tentoonstelling Ik ben Kikker. Hier kun je schatgraven met Beer, klussen met Rat en een taart maken met Varkentje. Natuurlijk is er op jouw verjaardag ook een feestelijk aangeklede verjaardagstafel met cupcakes en onbeperkt limonade. En met leuke Kikker-knutselspullen. Na afloop krijgt iedereen een kleinigheidje mee naar huis.

De bende van Papiria
Redden jij en jouw vrienden Papiria? Tijdens dit verjaardagsfeestje vorm je met je vrienden een bende en ga samen de strijd aan met Inktvraat. Na het bezoek aan de tentoonstelling maken jullie in een workshop een eigen boek, dat iedereen mee naar huis mag nemen! Natuurlijk is er op jouw verjaardag ook een feestelijk aangeklede verjaardagstafel met cupcakes en onbeperkt limonade. Het feestje wordt volledig begeleid door een workshopbegeleider.

Wil je alle verschillende mogelijkheden bekijken? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.


Tip: nog meer ideeën voor een super leuk partijtje vind je in onze categorie Kinderfeestjes.

Tip: zoek je nog een mooi nieuw boek? In de categorie Kinderwinkels vind je hele fijn kinderboekenwinkels!

Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
Openingstijden Je kunt op woensdag en in het weekend een kinderfeestje boeken. Prijs Kinderfeestje vanaf € 65. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!