Adventure Camp 8+Terug naar het overzicht

ZOETERMEER - Een sportief outdoor kamp vol uitdaging en avontuur bij Adventure Valley! 8-16 jr
Kan jouw kind geen genoeg krijgen van buitenspelen, klimmen en klauteren? Het Adventure Camp is een leerzame week vol outdoor ervaringen, sportieve uitdagingen en avontuur! Alle activiteiten zijn op het terrein van Adventure Valley en zijn onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Het is een dagkamp in zowel de mei- als de zomervakantie, geschikt voor alle avonturiers van 8 - 16 jaar.

Een greep uit de activiteiten:
Klimmen
Wand-klimmen
Boogschieten
Archery Tag
Adventure games
En nog veel meer…

Het Adventure Camp wordt op vrijdag feestelijk afgesloten met een diner waarbij ook de ouders van harte welkom zijn. Geniet samen met de kinderen van een overheerlijk diner op het zonnige terras. Bij slecht weer zal het diner gezellig binnen plaatsvinden.

Heeft jouw kind zin in avontuur en een onvergetelijke week? Schrijf hem/haar dan in voor het Adventure Camp! Klik door via de roze button.

Klik door op de roze websitebutton voor data en prijzen en meld je aan!

Adventure Valley Zoetermeer

Buytenparklaan 14
2717 AX Zoetermeer
Openingstijden Klik door op de roze websitebutton voor data en prijzen Prijs €357,50 pp (excl het diner op vrijdagavond) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?