Surfkamp bij BeachBreakTerug naar het overzicht

NOORDWIJK - Bij BeachBreak zijn er toffe surf dagkampen en surfkampen mét overnachting. Have fun!
Welkom bij BeachBreak! Een superleuke plek voor surfkampen op het strand van Noordwijk in de meivakantie en zomervakantie.

Surf dagkamp - vanaf 8 jaar
Voor kinderen vanaf 8 - 12 jaar is er een te gek dagkamp op het strand bij BeachBreak. Tijdens het kamp ben je dagelijks in het water te vinden. Buiten het surfen zijn er ook andere stoere en leerzame activiteiten die alles te maken hebben met surfen en het strand, maar ook vooral met plezier! Denk aan surfen, powerkiten, longboarden, surf theorie, BootCampen, ArcheryTag, Surfskaten en nog veel meer.

De activiteiten zullen voornamelijk op en rond het strand bij BeachBreak plaatsvinden. Ook zijn er spellen en activiteiten die op de boulevard of in de duinen, of zelfs op een andere locatie gedaan worden. BeachBreak heeft een eigen watersportcentrum met horeca en een paviljoen; een fijne uitvalbasis waar de kids terecht kunnen om op te warmen, lekker droog en schoon even kunnen bijkomen en lekker te eten.

Je wordt elke dag tussen 9.00 en 9.30 uur verwacht op het strand bij BeachBreak. Tussen 17.00 - 17.30 uur kun je weer worden opgehaald. Nieuw dit jaar is dat je op donderdagavond kunt 'blijven hangen' op het strand bij Beach Break. Er is eten, gezelligheid en een leuke afsluiting.Surf kamp - vanaf 13 jaar
Bij BeachBreak zijn ook surfkampen voor oudere kids van 13 - 15 en 15- 17 jaar. Er is een speciaal programma ontwikkeld waardoor je kunt bewegen, sporten en denken op je eigen niveau en je krijgt dus ook op je eigen niveau les. Proberen een greenwave aan te peddelen, down the line surfen en misschien wel een eerste bottom turn... ook zijn er activiteiten zoals mountainbiken, op zoek naar de BIG 5 in de duinen, dropping... cool! Daarnaast is het voor de oudere kids mogelijk om te blijven slapen op onze Pop Up Indoor Surfhostel

Nieuw is het Extreme Sports Camp voor kids van 13 t/m 17 jaar, mét overnachting. Klik door voor alle info!

Klinkt gaaf toch? Voor alle informatie en inschrijven klik je door via de roze button.

Beach Break

Zeereep 106
2202 NW Noordwijk aan Zee
Openingstijden In 2023 hebben we 8 surfkampen in de meivakantie en de zomer!
- 1 mei t/m 5 mei - Meivakantie (Dag Kamp)
- 10 t/m 14 juli
- 17 t/m 21 juli
- 24 t/m 28 juli
- 31 juli t/m 4 augustus
- 7 t/m 11 augustus
- 14 t/m 18 augustus
Prijs Surf dagkamp: €325,- pp voor 5 dagen
Surfkamp met overnachten: €575 pp voor 5 dagen & 4 nachten
(NB check de actuele prijzen op de website via de roze button)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?