DSHC-hockeykampTerug naar het overzicht

Kids krijgen in de meivakantie met DSHC twee dagen de vetste clinics en heel veel gezelligheid!
Bij DSHC-hockeykamp ben je in de meivakantie aan het juiste adres voor een actieve en gezellige tijd voor de kids! Een tweedaags kamp dat door twaalf enthousiaste hockeyfanaten namens de Delftsche Studenten Hockey Club (DSHC) georganiseerd wordt.

Op 29 en 30 april vindt het DSHC-hockeykamp plaats op locatie H.C.C. Groen-Geel in Wassenaar. Twee dagen vol plezier, Delftsche gezelligheid, gerichte begeleiding en tips & tricks van Hoofdklassespelers!

Het kamp is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, beide dagen van 9:00 tot 17:00 uur. Inbegrepen zit natuurlijk lunch, maar ook snacks, een sportshirt en een bidon. Kinderen uit de hele regio zijn welkom!

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

DSHC Hockeykamp

Buurtweg 122
2244 AJ Wassenaar
Openingstijden 9:00 tot 17:00 uur Prijs € 115,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?