• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Toffe kampen bij De KaagTerug naar het overzicht

Zeilen, surfen, wakeboarden en meer toffe kampen vol gezelligheid bij Watersport Academy De Kaag!
Wil jij voor het eerst in een optimist stappen? In de trapeze staan op een van de gave tweemans zwaardboten, planeren op je windsurfboard of het zeilen combineren met elke dag waterskiën en wakeboarden? Schrijf je dan snel in voor een van de kampen van De Kaag Watersport Academy op Kaageiland.

Een kamp bij De Kaag Watersport Academy is een ervaring die je nooit meer vergeet! Of je nu gaat zeilen, surfen of wakeboarden, de instructeurs zorgen ervoor dat jij op het water de mooiste tijd van je leven hebt.

Maar dat is niet alles, ook naast het zeilen is Watersport Academy De Kaag superleuk. Dansen op disco dinsdag, met de tokkelbaan over het water, zeilen en heel veel waterpret! Of je nu alleen komt of met vrienden: binnen no time maak je bij De Kaag vrienden voor het leven!

Thuis slapen in je eigen bed? Dat mag natuurlijk ook. Bij De Kaag kan je ook deelnemen aan een extern kamp, van ‘s ochtends 9.00 tot 17.30 of een extern+ kamp, van ‘s ochtend 9.00 tot 20.30 na het avondeten en avondprogramma weer naar huis! Op vrijdagavond sluit je met iedereen de week af met een heerlijke barbecue in de tuin gevolgd door de bonte avond en een discofeest.

NB: er zijn zowel kampen in de mei-, zomer-, als herfstvakantie!

Klik via de roze button snel door naar het kampenaanbod en schrijf je snel in. Boek snel om verzekerd te zijn van een onvergetelijke ervaring want een aantal weken beginnen al vol te raken! 

Waterport Academy De Kaag

Wilhelminalaan 12-16
2159LE Kaag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!