Wat te zien en te doen in Drenthe
Attracties & bezienswaardigheden

Wat te zien en te doen in Drenthe

Op zoek naar leuke dingen om te doen in Drenthe? Deze attracties en bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te bezoeken met kinderen.

Oude kerken, torenhoge uitkijktorens, gave attractieparken, magische kastelen en meer gezinsuitjes.

Filteropties

totaal 20 resultaten
Pagina: 1
totaal 20 resultaten
Pagina: 1

Attracties en bezienswaardigheden in de regio Drenthe

Wat te zien en wat te doen in Drenthe? Op Kidsproof.nl vind je alle kindvriendelijke attracties en bezienswaardigheden in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen.

Grote attractieparken en speelparken, leuke toeristische uitstapjes en bijvoorbeeld ook dat ene monument, die bijzondere kerk om te bekijken, die toren die je kunt beklimmen, het uitkijkpunt met zicht over de stad of de omgeving, een werkende molen, een mooi paleis, een spannend kasteel of een stoer fort, allemaal leuke kinderuitjes!

Leuk om te zien en doen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Ook en prachtig stadspark, heempark, hortus, sterrenwacht of planetarium is leuk om met kinderen te bezoeken. Wil je liever niet te veel lopen? Kies dan voor een vaartochtje met een waterfiets, een veerpont, een rondvaartboot of pannenkoekenboot voor kinderen.

Ook leuk: een ritje met een stoomtram, boemeltreintje of stoomtrein met kinderen. In en om Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen kun je zoveel leuke dingen doen en zien met kinderen!