6x fantastische fantasie-uitjes met kinderen

15 december 2022
Laat je fantasie de vrije loop in deze totaal vreemde werelden. We verzamelden bijzondere uitjes waarbij je heerlijk samen met je kinderen wegdroomt. Welke is jullie favoriet?

1. Indoor fantasie - de Orchideeënhoeve

Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij de tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van de Mangrove… Ga samen onbezorgd op ontdekking in dit prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, planten en dieren. In de winter droom je nog extra weg met talloze lichtjes en een spectaculaire jungletransformatie. Magisch!

2. Winterfantasie - Almere Centrum

Laat je fantasie de vrije loop tijdens het maken van de ultieme kerstfoto. Verspreid door Almere Centrum staan prachtige, spraakmakende verlichte figuren die de perfecte achtergrond voor selfies vormen. Geniet van winterse sferen, optredens, koopavonden en een enorme schaatsbaan tijdens Almere in kerstsferen!



Leuk voor buiten de regio!

3. Is dit een droom? - Youseum

Tik tok, is dit een droom? Nee hoor, de Social Media Experience bij Youseum, met locaties in Westfield Mall of the Netherlands én Amsterdam, is levensecht. Poseren op de bananenschommel, in het Vibehouse of in een enorm zwembad vol roze ballen. In de ruim 20 te gekke installaties maken kinderen de coolste foto’s en TikToks van zichzelf. Say cheese! Youseum heeft locaties in Westfield Mall of the Netherlands & Amsterdam.



4. Voor de gek - Mind Mystery

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. En het is… tja, wat is het eigenlijk? Bij Mind Mystery in Horst houdt je brein je ogen voor de gek. Hier staat alles op z’n kop en stroomt water naar boven. Het moet niet gekker worden. Zijn jullie klaar om voor de gek te worden gehouden? 



5. Meesterwerk - Remastered

De kunst bij Remastered komt wel heel bekend voor. Van Mondriaan tot van Gogh: in Rotterdam komen meesterwerken van oude Hollandse Meesters in een compleet nieuw jasje voorbij. Vlieg in een UFO op een gigantisch LED-scherm of vaar door de wolken. Kleurrijk, wonderbaarlijk en vernieuwend. Plan je bezoek hier in.



6. Wonderbaarlijk - WONDR Experience

Duik in een zee van roze marshmallows, dans onder een glinsterende hemel en schrijf op de muren. Wonderbaarlijk, deze grote speeltuin voor volwassenen. WONDR in Amsterdam is een wereld vol confetti, kleur en sensatie. Tijdens Kids Time zijn ook kinderen tot 10 jaar – met korting! – van harte welkom.



Op zoek naar meer bijzondere uitjes? Bekijk onze uitagenda om te zien wat er binnenkort allemaal voor leuks te doen is met kinderen!