8x de leukste sleeplekken en sleeheuvels in 't Gooi

8 februari 2021
Yes sneeuw! Tijd om lekker veel te gaan sleeën. Er zijn genoeg sleeheuvels te vinden in 't Gooi waar de kinderen vanaf kunnen roetsjen. Hier onze tips
Sleeheuvels in het Gooi
Wij sleeën zelf regelmatig in het Zeverijnbosje, dat is lekker dichtbij huis. Zo heeft iedereen vast wel een favoriete plek om te gaan sleeën als het gesneeuwd heeft, maar het is ook wel eens fijn om een andere sleeheuvel op te zoeken. Daarom hier een paar leuke suggesties in 't Gooi

1. Tafelberg - Blaricum

Op de heide achter Restaurant de Eendracht is het natuurlijk heerlijk sleeën van de Tafelberg. Leuk om te combineren met een winterse wandelinge met de kinderen.

2. Hoorneboegse heide - Hilversum

Wij komen graag op de hei en hier heb je een heerlijke zandkuil om lekker veilig met de kleintjes te sleeën. Voor warme choco wandel je naar 'Bij de Tuinman'. 

3. Buiten in de Kuil - Baarn

Dit is alle jaargetijde een fijne plek, maar zeker ook met sneeuw. De kids kunnen hier heerlijk glijden en hebben lekker de ruimte om volop te spelen. En opwarmen met koffie, soep of warme chocolademelk.

4. Oude Haven - Hilversum

Deze plek is sowieso zeer geliefd bij kinderen van alle leeftijden. Je kunt hier wandelen, voetballen, skaten, steppen, maar met sneeuw vooral ook sleeën. De perfecte sleeheuvel om vanaf te sjeesen.

5. Bijenschans op de Westerheide

De Bijenschans op de heide tussen Hilversum en Laren in is natuurlijk ook echt een topper. Als je kinderen van sleeen houden moet je deze ook vooral een keer proberen.

6. Anna's Hoeve - Hilversum

Tussen Hilversum en Baarn vind je de bekende sleeheuvel bij Anna's Hoeve, een must go als er sneeuw ligt. Daar kan geen pretpark tegen op!

7. Zuiderheide - Laren

Nog zo'n perfecte plek om te sleeën is de Zuiderheide bij Laren, hier heb je ook prima sleeheuvels. Vlakbij theehuis 't Bluk.

8. Vesting - Naarden

Bij de vesting in Naarden kun je natuurlijk ook prima sleeën. 

Heb je zelf nog goede tips waar je in 't Gooi mooie sneeuwheuvels hebt? Geef ze gerust aan ons door, dan vullen wij de blog graag voor je aan.



Wat is de beste slee?

Welke slee moet je nu hebben om lekker hard te kunnen gaan? Of wil je juist een slee voor de kleintjes? Bekijk hier hoe je de beste keuze voor een slee maakt.



Oh nee, geen slee?

Geen zorgen, bekijk deze tips om eenvoudig een alternatief te maken voor je slee >>>