• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Dansles, theater & balletles in Haarlem
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Haarlem

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Haarlem kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Haarlem!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 42 resultaten
Pagina: 12
totaal 42 resultaten
Pagina: 12

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Haarlem

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].