De leukste natuuractiviteiten in Haarlem
Natuuruitjes

De leukste natuuractiviteiten in Haarlem

Over het blotevoetenpad, door een pluktuin en via het kabouterpad. Ontdek alle leuke uitjes en kinderactiviteiten in de natuur van Haarlem.

Met kindvriendelijke fiets- en wandelroutes, speurtochten, speelbossen, parken en buitencentra.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 40 resultaten
Pagina: 12
totaal 40 resultaten
Pagina: 12

Activiteiten en uitjes in de natuur in Haarlem

Wil je lekker naar buiten met de kinderen? Wij verzamelden alle natuurgebieden, recreatiegebieden, mooie parken en bijzondere stadsparken in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede. Je vindt er leuke fietstochten en wandelingen met de kids in het bos of over de hei, door de duinen, tussen de weilanden, op het strand of in de polder.

In onze Eropuit categorie vind je alle leuke buitenuitjes die je elke dag kunt doen voor gezinnen in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort.

Bezoekerscentrum natuurgebied in de regio Haarlem

In een bezoekerscentrum van een natuurgebied (van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of IVN) is veel te zien en doen voor kinderen. In deze Eropuit categorie vind je alle bezoekerscentra in Haarlem, waar je meer kunt leren over bomen, planten, bloemen, vogels, insecten en andere dieren. Leuk voor je kind om mee te doen: een speciale natuur speurtocht, boswandeling voor kinderen, kabouterpad, blotevoetenpad, excursie of expeditie.

Pluktuinen en boomgaarden in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

In Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort zijn ook verschillende pluktuinen, boomgaarden, telers en kwekers waar je zelf groenten en fruit kunt plukken met kinderen. Echt een leuk uitje!