Boerhaavebad HaarlemTerug naar het overzicht

Lekker zwemmen, glijden, spelen en bubbelen in de whirlpool!
Wat vind je in het Boerhaavebad?
Een wedstrijdbad van 25 meter met een duikplank en een recreatiebad met verschillende speelse waterelementen zoals een stroomversnelling, bubbelbanken en een glijbaan van 60 meter.

Via het recreatiebad zwem je zo naar een klein buitenbad, welke omringd is door een ligweide. Binnen vind je ook nog twee whirlpools en een leuk speelbadje voor de hele jonge zwemmertjes.

Zwemles
Voor zwemlessen om je ABC-diploma te halen ben je hier bij het juiste adres! Je krijgt twee keer in de week les, zie voor de mogelijkheden op de website onder Tijden en tarieven. 

Gezinszwemmen en Ouder-en-kindzwemmen
Gezinszwemmen kan op zondag vanaf 10:00 uur. Ouder-en-kindzwemmen doe je op donderdag. Om 09:00 uur mogen de peuters tot 1 jaar, om 09:30 uur de kinderen tussen de 1 en 2 jaar, en om 10:00 uur de twee- en drie-jarigen.

Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op de website. Klik via de paarse button door!

Boerhaavebad Haarlem

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem
Openingstijden Zie voor een actueel rooster de website. Prijs Vrijzwemmen €4,85. Zie voor totaaloverzicht de website. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Palènpa Park weer open

Palènpa Park weer open

Het leukste huttenbouwdorp is weer open! Kom je gauw een mooie hut maken? Super leuk voor een uitje met gezin of een origineel kinderfeestje.

Reserveer je kavel!