• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Huur een bootje!Terug naar het overzicht

Huur een kano, waterfiets, sloep, zeilboot of andere boot bij Watersportcentrum Vlietland!
Met lekker weer is het gratis toegankelijk recreatie- en watersportgebied Vlietland een héérlijke plek met de kinderen. Er is hier zoveel te doen!

Je kunt lekker in het water plonzen vanaf één van de vele zwemstrandjes, maar ook kun je een bootje huren bij de receptie van WSC Vlietland! Er is van alles te huur: een zeilboot (allerlei verschillende types), motorboot, sloep, kano, waterfiets of roeiboot.

Er liggen er een heleboel dus meestal is er wel eentje vrij. Of reserveer (kort) van tevoren online. Je kunt op het meer van Vlietland blijven, daar vind je ook leuke bruggetjes. Ook kun je vanaf hier richting Leiden of Delft varen. Bij de receptie van WSC Vlietland weten ze er alles over en ze helpen je graag. Ook met de keuze van je boot!

Ook zijn er volop mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ruiters. En wist je dat je ook met grote(re) groepen zoals je schoolklas of BSO's terecht kunt? Hiervoor zijn speciale programma's bedacht.

Kortom: een middagje of dagje Vlietland is zeker een succes!

Tip: klimmen en klauteren doe je bij Klimpark het Klimeiland!

Tip: Na een dagje Vlietland eet je natuurlijk op het terras van Waterfront!


Watersportcentrum Vlietland

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Openingstijden De bootverhuur is van april t/m oktober. Zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten