• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BplusCTerug naar het overzicht

Muziekschool, danslessen, creatief aan de slag.. het kan bij BplusC in en om Leiden!

In Leiden kun je eigenlijk niet om BplusC heen. Met meerdere locaties in het centrum en in de Merenwijk, Stevenshof en Leiden Noord zit er altijd wel een BplusC bibliotheek bij jou in de buurt. Wist je dat je gratis lid kunt worden en boeken kunt lenen? Ook zijn er allerlei cursussen op het gebied van dans, theater, musical, muziek, beeldende kunst en nog veel meer. Heel fijn: de cursussen die in september 2024 van start gaan staan inmiddels online! Zo is er weer baby- en peutermuziek en Feminine Hiphop.

Dansschool
De dansafdeling van BplusC is een volwaardige dansschool waar iedereen terecht kan: van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. Je vindt er heel veel verschillende dansstijlen, ballet, hiphop, musicaldans... Wat je voorkeur, ervaring of ambitie ook is, hier wordt je steeds weer een danspas verder geholpen!

Muziekschool BplusC
Piano, saxofoon, zingen, accordeon, gitaar, baby- en peutermuziek: het aanbod muziekles bij BplusC is enorm! Liever samenspelen in een orkest of ensemble? Dat kan ook. Kies snel jouw instrument!

Kunst en beeld
Ontdek de kunstenaar in jou in het Kinderatelier van BplusC! Bekijk snel de creatieve lessen in de Kunstklas (groepen vanaf 6 jaar, 9 jaar en 12 jaar), maak je klaar voor de wereld van morgen in het i-lab of kom filosofisch boetseren. 

Kijk via de button op de website van BplusC voor alle ins & outs van de cursussen! Daar vind je ook de locaties.

BplusC

Verschillende locaties in de regio
Openingstijden Kijk op de website voor het lesrooster, klik door via de roze button! Prijs Kijk op de website voor de kosten van de verschillende cursussen, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes