Theehuis JanslandTerug naar het overzicht

In het Rosenburgh Park, vlakbij de kinderboerderij in Voorschoten, ligt dit bijzondere theehuis!

Theehuis Jansland heeft een ruime keuze aan dranken, taarten, broodjes en uitsmijters. Voor kinderen zijn er aparte gerechten. Ook is er elke dag een speciale dagtaart en/of koek die staat vermeld op het bord in het theehuis. Op woensdagmiddag vaak pannenkoeken!

Lekker wandelen in het park en/of een bezoekje aan de kinderboerderij. Combineer het met een kopje koffie en taartje of lunch in het theehuis. Relaxed vooruitzicht vind je niet? Voor kinderen is in de zomer een ijsje te koop.

Theehuis Jansland is een bijzonder theehuis. Het is in de eerste plaats bedoeld om een werkervaringsplaats te bieden voor jong volwassenen met een autistische stoornis, spraak-taal stoornis of een lichamelijke handicap. Hier kunnen ze werkervaring opdoen.

Het theehuis is opgericht vanuit Stichting Jansland. Op de website kun je alles lezen over het hoe en waarom van deze stichting. Erg indrukwekkend dat het Petra Harland is gelukt dit allemaal op te zetten!

Tip: als je voorbij het theehuis rechtdoor loopt tot je helemaal achteraan bij een houten bankje komt, heb je een prachtig uitzicht over de weilanden!

Tip: op woensdag pannenkoeken!Stichting Jansland

Rosenburgherland 7
2252 AX Voorschoten
Openingstijden

di t/m zaterdag van 10:30-17.00 uur
Op zondag en maandag gesloten.
Kijk ook altijd even op de site voor de actuele openingstijden!


Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!