Theehuis de Trotse PauwTerug naar het overzicht

Dit bijzondere theehuis bij Kinderboerderij Merenwijk is gezellig ingericht en het terras is altijd open!
De Trotse Pauw is onderdeel van De Haardstee. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om in hun eigen tempo in een beschermde omgeving te leren werken in de horeca. Omdat het een leer/werkplek is, kan het soms iets langer duren voordat je bestelling is geserveerd.

De prijzen zijn hier meer dan schappelijk. (Luxe) koffie vanaf € 2,00. Koude dranken van € 0,75 tot € 2,-. Broodjes van € 1,- tot € 3,50, een pannenkoek voor € 2,-, divers huisgemaakt gebak vanaf €2,-.

Feestje of vergaderen?! In het Theehuis is het ook mogelijk om een ruimte te huren, dit kan in combinatie met diverse koffie/thee of lunch arrangementen. Ook is het mogelijk om een volledig verzorgd kinderfeestje te vieren!

Op woensdag en vrijdag is ook altijd het winkeltje De Pauwenveer geopend. Daar worden tweedehands kinderkleding en decoratieve gebruiksartikelen verkocht. De winkel is te vinden achter het Theehuis.  

Tip: Theehuis de Trotse Pauw ligt op het erf van kinderboerderij Merenwijk, leuk om ook naartoe te gaan! Op woensdagmiddag is het mogelijk om pony te rijden.

Theehuis de Trotse Pauw

Parkzicht 100
2317 RH Leiden
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Prijs Zie menukaart op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!